Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Standbouw in Utrecht

Stand nodig in Utrecht?

Heeft u stand nodig voor een beurs of congres in Utrecht? Wij van RHR standbouw staan klaar om u van dienst te zijn. Of u nu een kleine stand wilt of dat u vele vierkante meters tot uw beschikking heeft, wij zullen samen met u zorgen dat u de juiste stand krijgt die past bij de beurs en uw organisatie. RHR standbouw heeft een ruime 36 jaar ervaring. Wij zijn full-service standbouwers en kunnen niet alleen de stand in Utrecht leveren, maar ook additionele zaken verzorgen als: fullcolour prints, displays, meubilair en verlichting.

De beste presentatie op de beurs in Utrecht

RHR Standbouw heeft ervaring met beurzen in Utrecht. Wij weten dankzij onze ervaring precies wat er nodig is om de beurs in Utrecht een succes te maken voor u. De stand kan volledig naar uw wens worden gemaakt. De stand wordt uiteraard aangepast aan de huisstijl van uw onderneming en wij zorgen ervoor dat uw stand eruit springt, zodat beursbezoekers zich aangetrokken voelt om uw stand te bezoeken. Zowel voor beurzen als congressen kunnen wij een stand voor u verzorgen.

Wij hebben onder andere de volgende opdrachten uitgevoerd voor beurzen in Utrecht:

  • Technishow in Utrecht. Dit is het grootste tweejaarlijks evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Het 65-jarig bestaan van Technishow werd gevierd, waarbij RHR Stand- en Tentoonstellingsbouw weer zorgde voor verschillende toonaangevende stands. Een van deze stands is de unieke koepelstand. Deze kan in zijn geheel of gedeeltelijk gesloten worden en er zijn veel mogelijkheden op gebied van inrichting en verlichting. Deze stand is een ware “eyecatcher” op de beurs.
  • Ook bij de vakbeurs voor intensieve veehouderij in Utrecht verzorgt RHR al vele jaren de expositieruimtes. Op deze beurs komen importeurs, fabrikanten, handelsondernemingen en dienstverlenende organisaties zich presenteren.

Heeft u nog vragen over de standbouw in Utrecht? Neem dan contact met ons op via 0299 – 46 30 53 of maak gebruik van ons contactformulier.