Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Systeemwanden huren of kopen

In het bedrijfsleven wordt vaak gebruik gemaakt van systeemwanden. Systeemwanden zijn veelzijdig en daarom voor allerlei toepassingen geschikt. Ze zijn snel in en uit elkaar te halen en kunnen doorgaans tegen een stootje. RHR verhuurt en verkoopt kwalitatief hoogwaardige, mobiele systeemwanden.

Wij maken bij de bouw van stands natuurlijk gebruik van systeembouwsystemen. Maar vaak worden de losse wanden ook gebruikt om een ruimte opnieuw in te delen of als tijdelijke afscheidingswand op beurzen en evenementen. Wij verhuren en verkopen systeemwanden van verschillende formaten en van verschillend materiaal. Heeft u een specifieke wens of een maatwerk project? Geen probleem, wij helpen u graag.

Systeemwand: kopen of huren?

Systeemwanden zijn volledig te personaliseren en te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een logo, tekst en beeld. Op deze manier draagt de wand niet alleen bij aan de verdeling van een ruimte, maar is het ook een reclamedrager. Wilt u de personalisatie rechtstreeks op de wand printen? Dan is het raadzaam de wanden te kopen. Ze zijn dan van u en kunnen regelmatig opnieuw gebruikt worden. Wilt u geen bedrukking? Dan kunt u de wanden ook huren. Natuurlijk kunt u altijd posters en ander publiciteitsmateriaal aan de wand bevestigen.
Systeemwanden zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar, zoals hout, hardboard, karton, glas en kunststof. Het frame is meestal gemaakt van duurzaam metaal. Systeemwanden worden meestal gebruikt bij beurzen, congressen, sport- of andere evenementen en exposities. Maar de wanden zijn ook geschikt voor tijdelijke huisvestingsprojecten en bedrijfsverbouwingen.

De voordelen van de systeemwanden

Vier grote voordelen van het gebruik van systeemwanden zijn:
  1. Makkelijk te installeren, te verplaatsen en te demonteren;
  2. Voor een goedkope prijs/lage kosten kunt u een ruimte opnieuw indelen;
  3. Een grote diversiteit aan systemen, materialen en afwerkingen;
  4. Systeemwanden dragen bij aan brandveiligheid.
Wilt u systeemwanden huren of kopen? Of heeft u vragen over de wanden die wij op voorraad hebben en de beste toepassing ervan? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen u graag.